CAVIARSTICKEYECOLOUR


Sotade ögon är en klassiker som alltid funkar. Laura Mercier har skapat en ögonpenna som ger en perfekt sotad look utan vidare krångel. Caviar Stick Eye Colour är inspirerad av hennes Caviar Eyeliner och har en krämig formula som är lätt att applicera och blanda. Den är mycket hållbar och varken kladdar eller suddas ut. Ger oändliga möjligheter. Finns i åtta färger som ger en mycket rik färg. Den är otroligt lättjobbad och kräver ingen övning. En ny favorit! 


ILOVE...


Min absoluta favoritkroppsvård kommer från Philosophy och är helt underbar. Dock håller deras produkter en ganska hög prisklass som inte alltid passar min livsstil. Senast när jag var på Kicks upptäckte jag en riktigt bra budgetalternativ för dem som också älskar Philosophy, I Love... Det är ett engelskt märke som nyligen lanserats i Sverige som säljer hudvårdsprodukter med otroligt härliga dofter. Vad sägs om Strawberries & Milkshake, Vanilla & Ice Cream, Raspberry & Blackberry, Coconut & Cream, Lemons & Limes, Mango & Papaya eller min personliga favorit Blueberry & Smoothie? I sortimentet finns duschcreme, bodyscrub, bodylotion, handkräm och läppbalsam till mycket bra priser (mellan 49-69 sek). Säljs som sagt på Kicks.


WHIPPEDCREAM


Min nya favoritprodukt är Whipped Cream från Sebastian Professional. Har varit lite rädd för den här produkten, dels för namnet (skriker ju fett!) men även för att jag tyvärr inte tillhör moussegenerationen. Men min kära kollega Frida använde den i mitt hår när vi färgade det i förrförra veckan. Mina torra, risiga och sönderblekta testar blev mjuka, glansiga och lena, nästan som magi. Samtidigt fick jag en skön, liten saltvattenkänsla i håret, utan att kännas strävt. När moussen trycks ut i handen känns den verkligen som färdigköpt sprutgrädde, dock med en lite godare doft. Men i håret blir den inte alls fet utan bara glamouröst mjuk och glansig. Ger ingen direkt stadga, utan mer vård. Superkombinationen för torra och skadade hår är Whipped Cream tillsammans med Potion 9. Garanterar underverk. Produkten är egentligen utformad för lockiga hår, men den blir minst lika bra i torra, raka hårtyper. Jag är såld.


REALITY


Insåg nu när jag loggade in på bloggen att mitt senaste inlägg var för två veckor sedan! KATASTROF. Det måste det bli ändring på, jag älskar ju min blogg och det är en del av mig. Det gör ont när jag inte har tid eller verktyg att uppdatera den. Kommer bli lite bättre nu när skolan drar igång på allvar och man får tillbaka sina vardagsrutiner. Funderar på att införskaffa mig en ny dator som jag kan dra med mig överallt. Att endast ha en stationär passar inte min livsstil för tillfället. Nej, nu blir det lite vikitigt körkortsteoriplugg och betalning av räkningar. Välkommen in i vuxenlivet!


RSS 2.0