SUPERFINTERBJUDANDE!



Jag är inget fan av julen, egentligen, men jag älskar alla erbjudanden som kommer runt julen! Ett extra fint erbjudande i jul kommer från Sebastian Professional! Om du handlar två produkter från Sebastian ProfesstionalSalong Crea får du den tredje produkten på köpet! Dessutom får du allt i en supersnygg svart presentlåda av stål i väldigt klassisk Sebastian-stil. Jag kommer helt klart haka på erbjudandet, kommer du?


REDLIPS


SIGNALRÖTT
Illamasqua Lipstick 'Flare'

OMTYCKT
MAC Lipstick 'Ruby Woo'

SOFT
Korres Lip Butter Glaze 'Pomegranate'

MATT
NARS Velvet Matte Lipstick Pencil 'Dragon Girl'

TRENDIGT
NARS Sheer Lipstick 'Manhunt'

KLASSISKT
CHANEL Rouge Allure 'Excessive'

GLOSSIGT
MAC Pro Longwear Lipglass 'Whoops!'


ACCESSORERA


En tråkig hästsvans blir roligare med crimper och ett knippe feather extensions.


5SKÖNHETSUPPTÄCKTER


Stila Raspberry Crush Lip & Cheek Stain
Jag gillar multifunktionella produkter och det här är en ny favorit i den kategorin. 'Stain' är en perfekt produkt för den naturligare, fräschare looken. Dessutom kan den användas både på kinderna, läpparna och ovanför globlinjen för extra fräschör. En perfekt produkt på resan då du slipper ta med extra produkter eller när du behöver en snabb touchup. Den här ger en skir hallonrosa ton som är smickrande för dem flesta.


NARS Duo Eyeshadow 'All About Eve'
Beiga ögonskuggor i all ära, men det kan bli lite tråkigt i längden. Den här ögonskuggsduon har en lite roligare beige ton och blir diskret men inte tråkig. Med en touch av persika och rosé, är det även här en fräsch look som eftersträvas, såklart. Extra snygg till vinterblek hy, som tenderar till att bli black av beiga toner.


 

Deborah Lippmann Holiday Nail Color 'Do Ya Think I'm Sexy'
I juletider får jag alltid en craving för glitter av någon andledning, kanske är det julgransglittret som inspirerar mig? Hur som helst vill jag ha glitter överallt, men för att inte överdriva är naglarna perfekta att pynta. Detta glittrande röda lacket ger stora ha-begär och känns lite roligare än det hederliga röda nagellacket. Detta finns även i guld, silver och frost.  



Estée Lauder Idealist Even Skin Tone Illuminator
Jag gillar produkter där man kan få bot för sina synder, eller för sin hys synder. Efter dålig hudvård och lite för mycket hormoner är inte huden sig lik, men denna fantastiska produkt ska spola tillbaks tiden - bleka bort ärren, ge lyster och förminska porerna. Taget!


Yves Saint Laurent Effet Faux Cils Eyeliner 'Deep Black'
Flytande eyeliner känns väldigt passé, istället föredrar jag de krämigare varianterna. Dem är mycket mer mångsidiga och kan användas både för att få en hård kolsvart linje och en mjukare variant. Dessutom är dem grymma att använda vid sotning. Allt handlar om teknik, applicering och val av pensel. Den här varianter innehåller mycket pigment och är både lätt att applicera och har en lång hållbarhet.


UPPSÄTTNINGSPROV



Idag hade vi uppsättningsprov på en klassisker, inget mindre än en svinrygg. Här är min version, en lite slätare stil än vad jag normalt brukar göra. Det är kul att prova något annorlunda och gå ur från sin bekvämlighetszon. Vad tycker ni om resultatet?  


BEAUTYBAY&HÅRFÖRLÄNGNING


Slängde just iväg en order till Beautybay, en hemsida som jag verkligen kan rekommendera. Dem säljer Bare Escentuals till helt otroliga priser! Köpte tre produkter till priset av en här i Sverige. Den här gången beställde jag en SPF 15 Foundation i vinternyans, Tinted Mineral Veil och nykomlingen Blemish Remedy i deras nya hudvårdsserie. Får se om den kan tackla min otroligt envisa hud. Allt detta med frakt för 551 sek, inte helt tokigt med tanke på att dem skickar från England.

Något mer spännande som händer framöver är hårförlängning på torsdag, något som jag verkligen ser fram emot! Har saknat mitt långa hår alldeles för länge nu. Keratin är en helt fantastisk metod som både är snygg och bekväm. Nästa vecka ska jag även vara med och träna 2-årseleverna från frisör inför SM-uttagningen i efter jul. Kom ju etta i uttagningen förra året, så ska lära dem lite tips och trix. Ska bli världigt kul, jag älskar att dela med mig av kunskaper och hjälpa folk att bli bättre. Kan ju faktiskt erkänna att jag är ganska duktig på herrlåda, har ju fönat ett par hundra stycken... Något mer som händer? Ska börja fixa mina modeller inför mitt projektarbete. Spännande, spännande.


Ni får ha det underbart!


JULSTÄMNING


Jag vet att det bara är November, men man får faktiskt börja ladda upp med lite julstämning redan nu. Något av det bästa jag vet när vintern närmar sig är att ladda upp i duschen med två favoriter från Philosophy. Härligt mintdoftande Candy Cane Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath och pepparkaksdoftande The Gingerbread Girl Bubble Bath & Shower Gel. Nostalgi.


Bb.STRAIGHT


Bumble and Bumble
har äntligen skapat en serie för rakt hår, Bb. Straight. Tre produkter som tämjer frizz, mjukgör och ger fantastisk glans. Straight Shampoo är ett sulfat-fritt shampoo som reducerar frizz och gör håret mer medgörligt efter duschen. Straight Conditioner lugnar lockar, tämjer frizz och ger en silkeslen yta. Straight Blow Dry är ett lättviktigt, värmeaktiverande stylingbalsam som underlättar vid styling av rakt hår och gör håret mjukt, lent och hälsosamt. Den ska även göra håret mer medgörligt för varje gång den används. Låter lovande för alla lockiga hår som kämpar för att bli raka. Kärlek.


SNYGGTL'ORÉALPROFESSIONNEL!


Jag har en förkärlek till lite löjliga förpackningar, trots att jag älskar stilrena och enkla förpackningar. L'Oréal Professionnels nya Tecni.Art-serie Super Style Heroes har skapat produkter inspirerade av superhjältar. Hur trendigt är inte det? I serien finns tre produkter. Super Dust är en någolunda exakt kopia av Schwarzkopfs Osis Dust It (som om det inte redan fann tillräckligt med kopior?) och ger volym med en matt finish. Den kan både läggas i handen först för att sedan arbetas ut i hela håret för en jämn volym, eller appliceras 1 cm från hårbotten för megavolym. Bad Mud är en formbar lervax som ger en texturerad look med matt finish. Den kan både användas i fuktigt- eller torrt hår, beroende på resultat. Horizon Fix är ett rootlyftande spray som används i torrt eller något fuktat hår för hög volym. Torkar snabbt och håller håret på plats, även i höga hastigheter. 
Löjligt snyggt!


RSS 2.0