+++OILTREATMENT+++En ny favorit på hårhyllan är Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil från Alterna. Det är en hårolja baserad på kendiolja och ren ekologisk bambu. Oljan är utformad för att ge djup näring, reparera och motverka kluvna hårtoppar samt återställa hår som skadats av kemiska behandlingar och miljöpåverkningar. Oljan går att använda på två olika sätt. Den kan användas som en behandling då man applicerar oljan i torrt hår och låter den verka 10 min innan du tvättar håret. Den kan också användas som leave-in efter hårtvätt. Oljan motverkar frissighet, ökar glansen och skyddar mot värmestyling, vilket gör att det är den optimala grunden för styling. Oljan är utformad för normalt till grovt hår, men den fungerar även bra på mitt skandinaviska, tunna hår (dock i mindre mängd). Jag använder även oljan på torrt hår som serum, vilket också fungerar alldeles utmärkt.
Alla Alternas produkter är dessutom fria från parabener, sulfater, syntetsiska färgämnen, ftalater, GMO och triclosan.
En produkt jag rekommenderar starkt!


VÅRMAKEUPVåren har äntligen börjat smyga sig på och då är det dags att uppdatera sin makeuplook. En look som jag kommer satsa stenhårt på i vår är en naturlig makeup kombinerat med en riktigt knallig läppfärg. Det piggar garanterat upp en tråkig dag utan problem. Om looken känns för vågad kan du satsa på ett knalligt läppglans i stället för läppstift, för en mer transparent känsla.

Skapa looken genom att lägga en fräsch bas, jag grundar gärna med Strobe Cream från MAC under min foundation, en ljusreflekterande kräm som ger fin lyster åt huden. Lägg en beige ögonskugga över hela ögonlocket, gärna en matt skugga ev. med en aning skimmer. Jag gillar Microshadow i färgen Muffin från Make Up Store. Borsta en aning mascara på fransarna, brun eller svart beroende på hur mycket du vill markera ögonen. Jag gillar Cliniques Naturally Glossy Mascara, som är en klassisk mascara som ger den rätta naturliga känslan. Måla sedan läpparna med ett knalligt läppstift. Jag grundar alltid med läppenna för hållbarhetens skull, men det går lika bra att måla på direkt. Bit gärna av på ett papper för en mattare känsla. Den här säsongen kommer min favoritfärg på läppstift från Dior. Deras nya Addict Extreme Lipstick i färgen Lucky är underbart! Finns även som matchande nagellack. Jag gillar även att markera brynen mycket till en här makeupen för att markera och rama in ögonen. Våga spara ut brynen och markera dem med en mörk ögonbrynsskugga. En bra ögonbrynspalett är Brow Powder Duos från Laura Mercier. Brynen kommer liva upp hela makeupen. Avsluta gärna med att borsta på lite rosa rouge på kindernas äpple, för att öka fräschören yttligare. Jag gillar NARS Spring 2012 Blush i färgen Gaiety.   


RSS 2.0