BADBADUPDATE

Ja tyvärr har jag inte haft tillgång till dator och har därför inte kunnat uppdatera bloggen. Jag ber om ursäkt för detta och också för att det antagligen kommer att fortsätta under en del av sommaren. Hoppas fortfarande på en Andriod-app för Blogg.se... 

+++INSPIRATION+++


BEAUTYBAY


Slängde iväg en order till Beautybay härom dagen. Antagligen kommer paketet imorgon eller på måndag, ska bli spännande att se om det är en hemsida man kan lita på. Dem säljer nämligen Bare Escentuals i.d. bareMinerals för mindre än halva priset än det vi betalar här i Sverige om vi köper det på Kicks, Åhléns m.m. Med frakt blev allt som allt 410 kr för en Foundation och en Mineral Veil. Spännande, spännande... Tyvärr har dem inte lika stort sortiment vad det gäller hårprodukter som Feelunique har, så det förblir min favoritsajt.  


BAG+MAKEUP


ASOS White Harlem Bag
Nicole by OPI Nail Lacquer Daffy Dill
NARS Soft Touch Shadow Pencil Celebrate
Philosophy Luscious Lime Foaming Bubble Bath & Shower Gel


ASOS Portfolio Envelope Clutch
Texas by OPI Nail Lacquer Texas Lone Star
Dior Addict Summer Look Ultra Gloss Crystal Nude Sweet Peach
Bumble and Bumble Wear & Care Mending Masque

ASOS Leather Portfolio Clutch
NARS Single Eyeshadow Tropic
Yves Saint Laurent Gloss Pur Icy Effect
MAC Surf Baby! Nail Lacquer Ocean Dip

Christopher Kane Laser-Cut Leather Clutch
Dior Electric Tropics Nail Duo Paradise
MAC Chromagraphic Pencil Process Magenta
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Le Fuchsia

ASOS Leather Tooled Detail Purse
Marc Jacobs Ginger Splash
NARS Single Eyeshadow Night Sun
Yves Saint Laurent Summer Nail Color Nail Lacquer Surreal Yellow

Nancy Gonzalez Crocodile Fold-Over Clutch
MAC Surf Baby! Lipstick Burst Out
American Apparel Neon Nail Lacquer Neon Violet
MAC Glitter Fuchsia


DETSKAVARARÖTT


Blondin och du sugen på förändring? Gör som Blake Livley och Drew Barrymore och satsa på en röd hårfärg. Det spås vara den hetaste trenden som håller ända in på hösten, så tveka inte om du funderat på att gå mot en rödare hårfärg. Antingen väljer du en mer jordgubbsblond ton, mer åt det rödbrun hållet eller så väljer du en intensivt röd ton. Glöm inte färgbevarande shampoo och balsam så färger håller sig snygg under sommaren. Jag gillar Color Ignite Mono Shampoo och Conditioner från Sebastian Professional och Color Support Shampoo och Conditioner for True Reds från Bumble and Bumble.


FESTIVALPACK


Sommaren bjuder på en rad festivaler och det gäller att hålla sig fräsch även där. Här är några produkter som hjälper dig på traven.

American Apparel Small Leather Carry-All Pouch - En smart liten väska i läder där det mest nödvändiga får plats. Finns i många snygga färger, här i färgen Tan. 
 
Evian Mineral Water Spray - Ett fantastiskt ansiktsspray som jag inhandlade på Sephora i Paris. Evian är ju välkända för deras mineralvatten och detta är återfuktande mineralvatten i sprayflaska som fräschar upp och återfuktar huden. Lugnar även solbränd hy och innehåller inga sulfater, parabener, syntetiska dofter eller färgämnen.

Rosebud Parfume Co. Smith's Rosebud Salve - Ett måste är denna mångsidiga salva som funkar lika bra på fnasiga läppar som torra armbågar och händer.

Formula 10.0.6 Keep Me Clean Clarifying Wipes - När det inte finns tillgång till vatten är det bra att använda ansiktsservetter för att rengöra huden. Dessa innehåller gurka och trollhassel som rengör effektivt och fräschar upp huden. Verkar även lugnande.

Blax Snag-Free Hair Elastics - Skonsamma hårsnoddar som inte syns och sitter som begret. Dem behåller samma elasticitet oavsätt om dem utsätts för hög värme, bad eller kyla. Gör inte ont när du tar ut dem och drar inte med några hårstrån alls.  

Bumble and Bumble Hair Powder To Go - Torrshampoo är ett måste på festival. Detta hårpudret absorberar oljan och ger volym. Det är mycket drygt och har en smart miniförpackning så det är lätt att ta med sig. Finns i olika färger (vit, blond, brun, röd, svart) och kan också användas för att dölja utväxt i hårbotten tack vare den täckande färgen.

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 - En tonad dagkräm med högt solskydd som jämnar ut hudtonen och förhindrar solbränna. Ger en naturlig täckning  och lyster samtidigt som den vårdar huden.

Library of Frangrance Sex On The Beach - South Beach - En doft som påminner om drinken Sex On The Beach, men med en mer exotisk karaktär. Lagom stor förpackning som är lätt att ta med sig om en snabb uppfräschning skulle behövas. 

MAC Splashproof Lash - En vattenfast mascara som sitter som berget hela dagen utan att smula eller kladda. Perfekt om regnet mot förmodan skulle komma. 

Benefit Benetint - Ett stain som ger lätt rosig färg till både ögon, kinder och läppar. Perfekt att dutta på kindben, i globen och på läpparna för att få en enkel och fräsch makeup.   


NEONNAGLAR


Neon Yellow, Neon Orange, Neon Coral, Neon Red, Neon Violet, Neon Blue, Neon Green

Färgstarka naglar är helrätt i sommar. Satsa gärna på neonfärger som enkelt piggar upp en enkel sommaroutfit. Jag äslakr American Apparels nya neonnagellack, Neon Nail Lacquer. Lacken är snabbtorkande och hållbara och ger riktigt knallig färg efter två lager. Lacken går att köpa ensamma, i tre-pack eller alla färger i ett sju-pack.


FÄRGKAVALKAD(IHÅRET!)


Är du trött på din hårfärg? Hotta upp den genom att tillsätta en onaturlig färg antingen i hela håret eller i enstaka slingor eller i hårtopparna. Antingen hakar du på My Little Pony-trenden och kör på pastellfärger eller så kör du med mer extrema kulörer. Om du inte har lust att färga håret permanent, köp hem ett gäng barnsprayer (finns på Lyko för 49 kr/st) och lek med istället. Spraya i hela håret/slingor, låt torka och borsta sedan igenom håret noga för att slippa stelheten. Styla sedan håret som vanligt. Vill du ha inspiration? Kolla in stilikoner som Sky Ferreira och Lady Gaga, frisören Dejan Cekanovic eller mylittleponyhair.tumblr.com.


ORANGE+LÄPPAR


Jag älskar oranget på läpparna i sommar. Tänk en neutral ögonmake matchat med knalligt orangea läppar. Favoriten är Chromagraphic Pencil i färgen Genuine Orange (kolla även upp samma penna i fuchsia!) från MAC. Pigmentrik och hållbar penna som ger lite mattare finish.


3SKÖNAKRÄMER


Bumble and Bumble Bb. Texture - En mångsidig texturgivande kräm som kan skapa många olika looker beroende på mängd. Den måste dock appliceras på fuktigt hår. Ger en matt, skitig textur. 

Bumble and Bumble Bb. Brilliantine - En glansgivande kräm som ger en slät yta. Perfekt att använda vid strama hästsvansar. Är även utmärkt för att skapa wetlooks (á la Roberto Cavallis RTW-visning 2011!).   

Alterna Hemp Seed Organics Texturizing Glaze - En skön organisk (!) hårvårdsprodukt som ger textur och förstärker naturliga lockar och vågor. Skyddar även färgat hår. Applicera en liten mängd och trattföna för en skön struktur.


TURKOSTPÅNAGLARNA


Idag pryder detta lack från Essie mina naglar. Riktigt snyggt att hotta upp en tråkig vardagsoutfit med.
Essie Nail Polish Turqouise & Caicos.


HÅRIGLISTA


Hårig musik från Spotify till mina läsare - Hårigt


URTVÄTTNING


Är du som jag en hårproduktsberoende? Då kan håret behöva tvättas ur ordentligt en gång i veckan för att håret ska kunna vara mottagligt mot vårdande produkter som inpackning och dylikt. Använd en djuprengörande shampoo, som Sunday Shampoo från Bumble and Bumble. Det är även bra att använda om man har mycket metaller i duschvattnet eller vistas i salt- eller klorvatten.


DJURISKT


Jag har många gånger försökt att måla leopardmönster på naglarna, dock har det slutat i någon som likat Picasso on crack. Dock fick jag se på Elle.com hur man kan efterlikna leopardmönstret med hjälp av guld och krakelerat nagellack. Det är inte den ultimata liknelsen, men det är busenkelt. Jag gillar Nail Lacquer Black Shatter från OPI och Nail Polish Golden Nuggets från Essie.


RSS 2.0