LÄNKTILLNYASALONGEN

Om ni är sugna på att se vart jag numera jobbar är ni välkomna att kika in på hemsidan som ni hittar här


Efter tre års utbildning på gymnasiet på frisörlinjen kommer göra färdigt mina 3000-timmars praktik här (med fantastiska kollegor och en helt nyrenoverad lokal), så i juni kommer jag att finnas på salongen på heltid, något som känns jätteroligt! Vi har ett stort sortiment av frisörprodukter från bl.a. Alterna, American Crew, Revlon Professional, D:fi, Orifluido, UniqueOne med flera. Ni är välkomna att boka tid hos mig på No19 Frisörstugan Bolltorp för klippning, färg, permanent, extensions etc., till elevpris. Tel. nr. 0322-15900. Välkomna! 


SUPERPRODUKTJag har börjat jobba med ett nytt hårvårdsmärke på nya salongen, Alterna. Det är ett märke som jag redan efter några veckor älskar! En produkt som jag fastnat speciellt mycket för är White Truffle Hair Elixir från Caviar-serien. Det är en kur för skadat och uttorkat hår som både stärker och skyddar håret mot inre- och yttre- påfrestning. Kuren kommer i sprayform och är lättapplicerad, passar alla hårtyper eftersom den varken blir tung eller kladdar plus att den går att användas i både vått och torrt hår. Det är en storsäljare på salongen och jag har hört från kollegor att kunder som inte kunnat få längre hår än till axlarna har köpt denna produkt och fått håret att växa långt, eftersom produkten gör att håret inte slits utan stärker det så att det orkat växa utan att gå av. Har börjat använda produkten själv och märker redan nu stor skillnad på hårkvalitéten. Den går med fördel att användas tillsammans med andra produkter men mitt tips är att använda den som bas för bästa resultat. En riktigt bra produkt som jag kan rekommendera till alla kunder som vill ha ett riktigt hälsosamt hår!


VÅRFAVORITEROPTIMAL GRUND
En bra grund gör hela makeupen. Likaså när det gäller håret. Jag har två grundprodukter i min hårvårdsrutin som gör mitt hår helt fantastiskt. Först sprayar jag håret med Potion 9 Lite från Sebastian Professional efter duschen. Den reder ut och tillsätter proteiner, utan att tynga håret. Sedan använder jag några droppar Moroccanoil Oil Treatment som ger glans och näring. Med dessa två produkter får mitt hår alla proteiner och vitaminer det behöver plus att jag får ett starkt och frissfritt hår oavsätt vad jag använder för produkter efter det.

BLÅLACK
Ett färgat nagellack piggar upp vilken outfit som helst. I vår satsar jag på blå toner. Diors ljusblå 401 St Tropez från Vernis Croisette Collection och Deborah Lippmanns Mermaid's Dream är mina favoriter.


SMART HUDVÅRD
Att ta hand om huden är viktigt och jag har två hjälpmedel för att få det bästa av min hud. Daily Microfoliant från Dermalogica är en av dem. Det är en enzympeeling i pulverform som reagerar med vatten och jämnar ut huden samt bleker acneärr och pigmentering. Oil Matte Block SPF 20, också från Dermalogica, är den andra. Det är ett solskydd som blandas tillsammans med din vanliga hudkräm för att få ett extra skydd. Den är oljefri och kontrollerar glans under dagen. 

  


RSS 2.0