+++TREHETANYKOMLINGAR+++


1. OROFLUIDO SAHARA
Sol är bra för huden i små mängder, men vad gör egentligen solen för håret? Det som de flesta märker av på sommarsäsongen är att håret blir torrare, mer glanslöst och färgen bleknar. Detta går dock att motverka med en solskyddande produkt för håret. Orofluido har inför sommarsäsongen introducerat en nykomling i deras sortiment, Orofluido Sahara. Det är en torr oljespray som skyddar mot UVA/UVB-strålar, ger glans och återfuktar håret. Oljan innehåller arganolja, som ger fantastisk guldglans, cyperusolja, som gör håret silkeslent, linolja, som ger omedelbar glans, samt Jojobaolja och vitamin E som är antioxidanter och skyddar mot fria radikaler. Den är viktlös och blir inte fet, oavsätt hårtyp. Oljan är dessutom provad extremt klimat, i Saharas-öken, vilket garanterar dess fördelar. Ett måste för färgade hår, men också för hår som är skadat och torrt.


2. KERASTASE CRISTALLISTE
Kerastase
lanserar en ny hårvårdsserie, Cristalliste. Serien är framtagen för en yngre målgrupp och har en ny teknologi som sägs vara den bäst bevarade hemligheten för långt hår. Produkterna är framtagna för att motverka fet hårbotten, samtidigt som den motverkar torra längder. Håret blir lätt och luftigt med en kristalliknande glans. Serien innehåller Cristalliste Fins, som är ett hårbad för fint hår, Lait Cristalliste, som är ett utredande och vårdande balsam, och Lumière Liquide, som är en glansgivande leave-in.


3. NARS THAKOON NAIL POLISH
Nagellack är det perfekta sättet att krydda en tråkig outfit. NARS samarbete med designerkedjan Thakoon som relaterat i en nagellackskollektion, kommer helt klart sitta på mina naglar den här säsongen. Härliga klara färger med en fantastisk hållbarhet och kvalitet. I kollektionen hittar man klargula Amchoor (favorit!), cerise Anardana, blå Koliary (favorit!) och Kutki, samt kallrosa Ratin Jot.    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0