DÖDLIGTSNYGGT


Enkla makeuper är underskattade. Kolla bara hur dödligt snygg Ginta Lapina var på MiuMius RTW-visning för hösten 2011. Satsa på en perfekt, högtäckande bas och nautrala läppar och låt fransarna sticka ut genom att vara kolsvarta, långa och volymösa.
För att skapa looken, lägg en primer, som Giorgio Armanis Fluid Master Primer, i ett tunt lager och arbeta in ordentligt i huden. Lägg sedan en högtäckande foundation, som Studio Sculpt SPF 15 Foundation från MAC. Dölj eventuella ojämnheter med en concealer, som Laura Merciers Secret Camouflage. Borsta sedan över med ett lystergivande och nermattande puder, som Guerlains Meteorites Illuminating & Mattifying Pressed Powder. Lägg en highlighter, som Photo Op Under-Eye Brightener från Smashbox på kindbenens högsta punkt, under ögonbrynet och på näsbenet. Måla en riktigt tunn linje med svart eyeliner, som Automatic Fine Eyeliner från Shiseido, längs övre fransaden. Borsta på en kolsvart förlängande och volymgivande mascara, som Full Exposure Mascara i Jet Black från Smashbox. Måla läpparna i en neutral matt ton, som Velvet Matte Lipstick Pencil i färgen Belle de Jour från NARS.


Kommentarer
Postat av: Valis

Gillar din blogg och dina tips men skulle tycka det var kul om du la in lite egna bilder, vi är ju nyfikna på vem du är! ^^

2011-05-27 @ 13:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0