LERNBERGERSTAFSING


Alingsåsbaserade Patrik Lernberger har tillsammans med Mattias Stafsing skapat en kollektion med hårvårds- och stylingprodukter. Båda är frisörer, stylister, makeupartister och trendanalytiker och efter 20 år i branschen insåg dem att det inte fanns några produkter som levde upp till deras standard fullt ut, vilket gjorde att dem skapade Lernberger Stafsing. Kollektionen fokuserar på resultat, hälsa och miljö och är fria från sulfater och parabener. Dem innehåller högpresterade råvaror, välgörande oljor och exklusiva extrakt och är aningens parfymerade, svensktillverkade och närproducerade. 
Kollektionen är uppdelad i 3 serier samt en stylingserie. En serie för volym, en för färgat hår och en för torrt hår. Dessa tre serier innehåller shampoo, conditioner och treatment. I stylingserien finns en primer, en fönlotion, en olja, en hårspray samt ett torrshampoo.
Produkterna kommer säljas på deras egna webbshop, Kicks, DocMorris, Apoteket samt Eleven11. Priserna ligger runt 169-295 sek.
Ska försöka prova på mestandels av kollektionen och se om det lever upp till min standard. Affärsidén låter mycket lovande.


Källa: http://www.lernbergerstafsing.com/swe/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0