VÄLJSOLSKYDDEFTERHUDTYP

Nu när våren kommit igång är det dags att inhandla solskydd igen. Solskydd som solskydd tänker de flesta - men jag har märkt att trots att huden mår markant bättre på sommaren påverkar solskyddet mer än vad man tror. Därför är det viktigt att välja solksydd efter din hudtyp. För det finns faktiskt. Här är mina favoriter för olika hudtyper!

För normal hy

Clinique
Sun Face Cream SPF 30 - En bra solskyddskräm för ansiktet som inte blir för fet och har ett medel UVA och UVB-skydd samtidigt som den skyddar mot för tidigt åldrande. 

För torr hy

Bobbi Brown
Extra SPF 25 Moisturizing Balm - Ett återfuktande hudbalsam som återfuktar torr hy effektivt samtidigt som den skyddar mot både UVA och UVB. Även bra för mogen hy.

För känsligare hy 

Dermalogica
Super Sensitive Faceblock SPF 30 - En lugnande och skyddande solskyddskräm som går att blanda med din vanligt ansiktskräm. Skyddar mot UVA och UVB utan kemiska ingredienser.

För 30+

Clarins Sun Wrinkle Control Cream for Face SPF 50+ - En högt skyddande solskyddskräm som skyddar och motverkar för tidigt åldrande och pigmentfläckar. Lite fetare och passar utmärkt till mogen hy. 

För den lata

Dr. T's Supergoop! Sunscreen Swipes SPF 30+ - Servetter täckta med solskydd som är enkla och kladdfria. Passar även till känslig hy och har ett medelhögt skydd mot både UVA och UVB. Verkar lugnande. 

För fetare hy

DERMAdoctor 'Ain't Misbehavin' Skin Clarifying & Mattifying Sunscreen SPF 30 PA+++ - En återfuktande och skyddande solskyddkräm för fetare hudtyper som inte blir fet eller kladdig. Gör huden matt hela dagen utan att den känns torr. Verkar renande. 

För problemhy

Bare Escentuals bareMinerals Natural Sunscreen SPF 30 - Ett solskyddspuder av 100 % mineraler som inte ger färg men skyddar huden mot UVA och UVB samt för tidigt åldrande och solskador. Är mycket skonsam mot huden och passar perfekt för rosacea- och aknehy. Täpper inte till porerna.  
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0