MACFOUNDATIONS

Här är en guide bland MACs fantastiska foundations, nummer ett hos mig när det gäller foundations.


Studio Sculpt SPF 15 Foundation
En krämig, gel-baserad foundation som ger medium till hög täckning med en naturligt slät finish. Den är återfuktande och vattenresistent. Den släta ytan håller hela dagen. Finns i 23 nyanser. 


Studio Moisture Tint SPF 15
En lätt, tonad dagkräm med SPF 15 och andra vårdande ingredienser. Ger en lätt täckning som räcker för att jämna ut hudtonen medan den skapar en perfekt, skyddad, mjukt återfuktande finish. Passar alla hudtyper och finns i 5 nyanser.


Pro Longwear SPF 10 Foundation
En hållbar foundation som håller i 15 timmar i alla miljöer. Lätt men krämig, ger tunn till medium täckning. Även i varma klimat hindrar den huden från att bli oljig och håller den fräsch, naturlig och perfekt. Finns i 16 nyanser.

Studio Fix Fluid SPF 15
En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish med medium täckning och SPF 15. Bekväm och hållbar, håller i upp till 8 timmar. Appliceras mjuk och bygger täckningen snabbt och enkelt. Innehåller specialiserade microniserade pigment och lätt fokuserat puder för att ge en supermjuk look som hjälper till att minimera ojämnheter. Absorberar och tar bort överflödig olja. Är oljefri och innehåller mjukgörande ingedienser.


Select SPF 15 Foundation
En vattenbaserad, flytande foundation som kombinerar medium täckning med SPF 15. Ger en fräsch, naturligt matt finish och hjälper till att skydda huden hela dagen. Är inte oljig och finns i 18 nyanser.


Mineralize Satinfinish SPF 15 Foundation
En flytande foundation med naturligt ljusreflekterande mikromineraler och ger en len, mjuk finish. Ger en låg till medium täckning med en aning lyster. Innehåller antioxidanter och vitamin C och E. Innehåller SPF 15 för solskydd varje dag. Hållbar och bra för normal till torr hy. Finns i 17 nyanser. 


Studio Fix Powder Plus Foundation
En blandning av foundation och puder i en enda applicering. Ger en len, perfekt, matt finish med full täckning. Håller i upp till 8 timmar. Används av många proffs och är även en favorit bland MAC-fans. Finns i 33 nyanser.


Studio Tech
Heltäckande foundation som är en blandning av vatten, mjukgörare och puder. Ger en kompakt finish, glider på med dess mjuka, krämiga formula. Ger en naturligt matt, puderperfekt finish. Lätt att blanda, enkel att jobba med. Kan ge många olika täckningsgrader. Den friskar upp och återfuktar huden, är ljusreflekterande vilket ger en perfekt, fräsch hy. Passar alla hudtyper. Den är dermatologiskt testad och säker att använda på känslig hy. 


Mineralize Foundation SPF 15
En rik och lyxig kompakt foundation i krämform för en perfekt, medeltäckande, naturligt frisk finish. Lättviktig och silkeslen att applicera. Bra för alla hudtyper, speciellt för torra hudtyper. Ger en superåterfuktad och högkonfortabel känsla och innehåller SPF 15. Finns i 23 nyanser.


Mineralize SPF 15 Foundation/Loose
En lättviktig, lös mineralfoundation som ger en mjuk, strålande och naturlig finish. Ger medeltäckande resultat. Det speciella mineralkomplexet håller huden frisk och ger näring medan blandningen av återfuktare hjälper till att ge en mjuk, perfekt yta. Innehåller SPF 15 och finns i 10 nyanser.


Face & Body Foundation
En vattenbaserd, vattenfast foundation som ger hållbar, naturlig täckning för ansikte och/eller kropp. Passar alla hudtyper. Ger en finish som ser mycket naturlig ut som är lätt att blanda. Innehåller många mjukgörande ämnen som återfuktar och mjukgör. Den ger ett professionellt resultat med en standard som passar på skönhetsfotograferingar. Finns i 13 färger.


MAC foundations hittar du hos bland annat Kicks.se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0