HOTFALLMAKEUP


1. Lägg inte för mycket fokus på huden. Applicera en blandning av en lystergivande kräm och en tunn foundation, som Artificial Light Luminizing Lotion i nyansen Flash från Smashbox och Luminous Silk Foundation från Giorgio Armani. Vid behov, lägg ett transparent puder på t-zonen, som Blot Powder Pressed från MAC.
2. Lägg en matt bronzer på kindbenen för att framhäva dem något, som Bronzing Powder från Make Up Store.
3. Lägg en skimrig, gråbrun skugga över hela ögonlocket upp till brynet, som Eye Shadow i färgen Patina från MAC. Måla ögonlocken samt under ögonen med en krämig penna med glansig finish, som Greasepaint Stick, också från MAC, i färgen Slick Black. Måla innanför fransraderna med en vattenfast eyeliner för att skapa yttligare intensitet, som Jet Set Waterproof Eye Liner i färgen Midnight Black från Smashbox. Måla fransarna med en svart, förlängande mascara, som Lash DNA Mascara i Jet Black från Smashbox.
4. Grunda läpparna genom att måla läppkonturerna med en mörkt plommonfärgad läppenna, som Cremestick Liner i färgen Velvetella från MAC. Fyll sedan i läpparna helt. Komplettera med ett matchande läppstift, som Lipstick i färgen Cyber, också från MAC. Avsluta med ett läppglans för att få en glansig, lackliknande finish. Använd Pro Longwear Gloss Coat från MAC.
5. Fullborda gärna looken med ett glittrigt, svart nagellack, som Dior Vernis Nail Enamel i färgen Black Sequins från Dior.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0