CONCEALERTEST


Cover All Mix

Märke: Make Up Store
Pris: 265 kr
Beskrivning: "Make Up Stores absoluta stolthet och storsäljare. Detta är en högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. Cover all Mix är fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten."
Omdöme: Produkten har en ganska hård konsistens som man måste jobba med mycket innan det går att applicera med ett bra resultat. Konceptet med att blanda de olika nyanserna är dock väldigt bra, det fungerar verkligen. Men den har en tendens att bli lite "för" täckande, vilket relaterar till att resultatet blir lite väl sminkat.
Betyg: 3


Secret Camouflage
Märke: Laura Mericer
Pris: 240 kr
Beskrivning: "Döljer helt mörka ringar, små oljämnheter och pigmentförändringar. Har ett unikt system med två nyanser: en som matchar hudens ton och en som matchar hudens underton som gör att det är möjligt att blanda till en perfekt nyans."
Omdöme: Den här produkten håller verkligen upp till sina förväntningar. Har hög täckningsgrad samtidigt som smälter in i huden och ger en naturlig finish. Helt klart en favorit. 
Betyg: 4


All About Eyes Concealer 
Märke: Clinique
Pris: 135 kr
Beskrivning: "Tar bort mörka ringar samtidigt som den hjälper till att motverka svullna ögonlock. En hållbar concealer som återfuktar och inte lägger sig i fina linjer."
Omdöme: Produkten täcker bra, men känns mer som en ögonkräm än en concealer. Lägger sig gärna i veck om man inte pudrar efteråt. Kan dock vara riktigt bra för personer med riktigt torr hy. 
Betyg: 2


Studio Finish Concealer SPF 35
Märke: MAC
Pris: 140 kr
Beskrivning: "En lätt och krämig concealer som ger en len, långvarande och osynlig täckning för alla ojämnheter. Den täcker både mörka ringar, ojämnheter, tatueringar och födelsemärken."
Omdöme: Ännu en concealer som håller vad den lovar. Har väldigt hög täckningsgrad utan att synas. Den är väldigt dryg, väldigt lite räcker väldigt långt. Den finns i många nyanser och har dessutom en hög solskyddsfaktor, vilket bara är positivt. Högsta betyg. 
Betyg: 5


Touché Éclat
Märke: YSL 
Pris: 385 kr
Beskrivning: "Som magi ger den lyster till din hud. En pennhylsa som trollar bort mörka ringar genom att lysa upp samt ta bort trötthetstäcken runt ögonområdet."
Omdöme: En riktigt bra produkt som ger fantastisk lyster med bara några penseldrag. Smart hylsa men som tyvärr har tendens att gå sönder (knappen på min låser sig nästan varje gång produkten börjar ta slut). Dock är formulan riktigt bra och den gömmer verkligen mörka ringar osynligt. Dock har den ett kraftigt överpris. 
Betyg: 3


Effacernes Waterproof Protective Undereye Concealer
Märke: Lancôme
Pris: 240 kr
Beskrivning: "En naturligt täckande concealer som tar bort att täcken på stress och trötthet. Ger full täckning på ett naturligt sätt. Jämnar ut hudtonen, döljer mörka ringar och jämnar ut fina linjer."
Omdöme: Produkten har en ganska seg konsistens som är svår att applicera. Jag fick kämpa innan jag fick ett bra resultat. Dock är den vattenfast så jag kan förstå varför konsistensen är på det sättet. Dock lade den sig i linjer och kändes i allmänhet ganska kladdig. 
Betyg: 2   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0