BURBERRY+COSMETICS

Brittiska modehuset Burberry ger sig in i skönhetsindustrin med en kosmetikakollektion. Märket innefattar redan kläder, skor, väskor, accessoarer, parfymer och nu makeup. Makeupen är inspirerad av deras klassiska trenchcoat och utgår från den beiga färgen samt deras rutor från det legendariska Nova-tyget som ses på förpackningarna.

I sortimentet finns

Skin:

Sheer Luminous Fluid Foundation - En tunn och lätt krämfoundation med en gelstruktur som reflekterar ljuset. Ger en subtil finish med naturlig lyster. Återfuktande formula.

Sheer Luminous Compact Foundation - En enastående textur som ger en tunn finish när den appliceras torr eller fuktig för en mer intensiv täckning. Formulan skyddar och förfinar ansiktsdragen.
 
Sheer Luminous Pressed Powder - Ett tunt puder med en ultrafin, len textur. Balanserar glansig hy med en långvarig finish. Återfuktande med UV-skydd.

Glow:

Warm Glow Natural Bronzer - En bronzer som värmer upp huden och ger en solkysst look. Ger en naturlig och frisk glöd.

Light Glow Natural Blush - Ett rouge som ger rik färg och innehåller silikoner som gör det lättapplicerat. Ger en naturligt fräsch hud. Är återfuktande.

Eyes:

Eye Definer Eye Shaping Pencil - En ögonpenna som framhäver ögonen med ett långvarigt och vattenresistant resultat. Innehåller vegetabiliska oljor, naturliga vaxer och en hög koncentration av pigment som är snälla mot ögonen. 

Sheer Eyeshadow - En lätt men samtidigt krämig puderögonskugga som ger långvarig finish. Naturliga och jordnära toner som passar alla hudtoner.

Effortless Mascara Volumising Enhancer - En mascara med gelkonsistens som förlänger, ger volym och stärker ögonfransarna. Håller för regn och extrem värme.

Lips:

Lip Cover Soft Satin Lipstick - Ett läppstift med superlätt textur som känns hudnära och återfuktar. Lätta färger som framhäver den naturliga läppfärgen. 

Lip Glow Natural Lip Gloss - Ett krämigt läppglans som reflekterar ljuset och ger en illusion av större läppar. Återfuktande formula som håller läpparna mjuka.
 
Lip Definer Shaping Pencil - En mjuk och len läppenna som lätt glider på läpparna och framhäver läpparnas form. Ger naturlig, jämn färg. 

Jag vet inte varför, men jag får inget riktigt ha-begär av dessa produkter. Vet inte om det beror på den enkla, olyxiga designen. Har endast sätt produkterna på bild, kan ju hända att dem är lyxigare i butik. Det kan också bero på produkternas beskrivning som känns lite väl ansträngd. Jag ska ut och prova produkterna och sedan återkomma med en analys.   
Priserna ligger mellan 200-500 kr här i Sverige och produkterna utkommer den här månaden.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0