BESTMANHAIRCARE

Skönhet är inte bara till för kvinnor, män ska också kunna lyxa till det med riktigt bra hårvård. Här är mina mansfavoriter för håret!


American Crew Peppermint Cleanse - Ett djuprengörande shampoo med underbar doft av pepparmint. Perfekt för killar som är flitiga användare av vax eftersom den tvättar bort vaxet snabbt och effektivt utan att lämna kvar några rester. Ger sträv känsla utan att torka ut. Perfekt även för killar med fett hår.


Sebastian Professional Craft Clay - En matt och hård vax som funkar både på korta och på lite längre hår. Bra att lyfta håret vid botten om man har långt hår.


Joico I-C-E Erratic Molding Clay - En lätt lera som ger dagen-efter-känsla i håret utan att vara tung. DEn är flexibel och går att styla om under dagen. Har en fräsch doft.


Wella SP Just Men Hair And Body Shampoo - Ett shampoo som rengör både hår och kropp utan att torka ut varken hår eller hud. Doftar manligt. 


Sebastian Professional Microweb Fiber - En lätt kräm som ger textur och går att forma om under dagen. Ger ett osynligt 3D-nät som håller frisyren utan att bli kladdig och fet. 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0