HÅROLJOR


Bild: L'Oréal Professionell


Olja är något som vi förr kopplade ihop med fett, men idag är det de trendigaste när det gäller skönhetsprodukter. Speciellt när det kommer till hårvård. Här är några oljor värda att ta ett kik på.

Moroccanoil Oil Treatment - En riktigt bra och mångsidig olja som motverkar frizz, reder ut och vårdar håret. Går att använda som leave-in eller boost i din vanliga inpackning, skydd för sol och yttre påfrestningar, förbehandling vid färgning/blekning samt vård för extensions och hårförlängningar. Ger mycket glans utan att kännas fet eller oljig. 

Kérastase Exlixir Ultime - En även här mångsidig olja som passar alla hårtyper. Den är mycket dryg och bara några droppar ger mjukt och glansigt hårutan att kännas fet. Den är mycket vårdande och innehåller högt värmeskydd som skyddar vid värmestyling. Går att använda som leave-in eller finishprodukt. 

OroFluido Hair Oil - En hårolja som gör håret sammetslent och glansigt. Går att använda både som leave-in och finishprodukt för att motverka flygighet. Har en fantastisk doft som är rent ut sagt beroendeframkallande. 

Philip B Rejuvenating Oil - En djupverkande olja som används som en inpackning för hårbotten och längder. Förbättrar hårets elasticitet och stärker håret från rot till topp. Håret blir otroligt mjukt, hälsosamt och glansigt efter första behandlingen. 

NUXE Huile Prodiguise - En torrolja som innehåller välgörande örter och vårdande oljor utan konstgjorda ämnen. Ger glans och vård utan att kännas fet. Reparerar även skadad hud och hår. Fungerar utmärkt både till ansiktet, kroppen och håret. 

Lee Stafford Arganoil fron Morocco Nourishing Miracle Oil - En hårolja som innehåller vårdande och reparerande Arganolja. Den är mycket lättviktig och tynger inte ned och passar därför alla hårtyper. Arganoljan ger näring och skapar ett mjukt och mycket glansfullt hår.    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0