FESTIVALPACK


Sommaren bjuder på en rad festivaler och det gäller att hålla sig fräsch även där. Här är några produkter som hjälper dig på traven.

American Apparel Small Leather Carry-All Pouch - En smart liten väska i läder där det mest nödvändiga får plats. Finns i många snygga färger, här i färgen Tan. 
 
Evian Mineral Water Spray - Ett fantastiskt ansiktsspray som jag inhandlade på Sephora i Paris. Evian är ju välkända för deras mineralvatten och detta är återfuktande mineralvatten i sprayflaska som fräschar upp och återfuktar huden. Lugnar även solbränd hy och innehåller inga sulfater, parabener, syntetiska dofter eller färgämnen.

Rosebud Parfume Co. Smith's Rosebud Salve - Ett måste är denna mångsidiga salva som funkar lika bra på fnasiga läppar som torra armbågar och händer.

Formula 10.0.6 Keep Me Clean Clarifying Wipes - När det inte finns tillgång till vatten är det bra att använda ansiktsservetter för att rengöra huden. Dessa innehåller gurka och trollhassel som rengör effektivt och fräschar upp huden. Verkar även lugnande.

Blax Snag-Free Hair Elastics - Skonsamma hårsnoddar som inte syns och sitter som begret. Dem behåller samma elasticitet oavsätt om dem utsätts för hög värme, bad eller kyla. Gör inte ont när du tar ut dem och drar inte med några hårstrån alls.  

Bumble and Bumble Hair Powder To Go - Torrshampoo är ett måste på festival. Detta hårpudret absorberar oljan och ger volym. Det är mycket drygt och har en smart miniförpackning så det är lätt att ta med sig. Finns i olika färger (vit, blond, brun, röd, svart) och kan också användas för att dölja utväxt i hårbotten tack vare den täckande färgen.

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 - En tonad dagkräm med högt solskydd som jämnar ut hudtonen och förhindrar solbränna. Ger en naturlig täckning  och lyster samtidigt som den vårdar huden.

Library of Frangrance Sex On The Beach - South Beach - En doft som påminner om drinken Sex On The Beach, men med en mer exotisk karaktär. Lagom stor förpackning som är lätt att ta med sig om en snabb uppfräschning skulle behövas. 

MAC Splashproof Lash - En vattenfast mascara som sitter som berget hela dagen utan att smula eller kladda. Perfekt om regnet mot förmodan skulle komma. 

Benefit Benetint - Ett stain som ger lätt rosig färg till både ögon, kinder och läppar. Perfekt att dutta på kindben, i globen och på läpparna för att få en enkel och fräsch makeup.   


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad köper man B&B:s Hair to go?

2011-07-08 @ 11:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0