6OBYTBARAFAVORITER


Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20
En fantastisk tonad dagkräm som ger lätt täckning utan att kännas fet, trots att den innehåller spf. Helt otrolig formula som mycket skön att arbeta in.


Shu Uemura Eyelash Curler
Trots att jag inte böjer mina fransar varje dag är den här ögonfransböjaren ett måste. Det är större skillnad på ögonfransböjare och ögonfransböjare. Den här ger perfekt böj utan att fransarna blir kantiga.


NARS Blush i färgen Orgasm
Ett rouge som har en trogen plats i min necessär. Har en fin persikorosa färg med guldskimmer som ger naturligt rosa färg som känns naturlig. Det är omtalat av en andledning.


Sebastian Professional Re-Shaper
En fantastisk hårspray som aldrig blir för hård eller tung, är lätt att borsta ur och aldrig dammar. Ger olika stadga beroende på hur mycket du använder.

 
MAC Strobe Cream
En kräm med ljusreflekterande pigment som gör huden superfräsch på sekunden. Ger natuligt fräsch lyster utan att kännas glittrig eller skimrig. Kan läggas som en highlighter, blandas med din foundation eller användas som ansiktskräm eller primer.


Kérastase Nectar Thermique
En vårdande- och värmeskyddande kräm som går djupare in i hårstråna ju mer värme som tillsätts. Håret blir mjukt och följsamt och man känner stor skillnad om man jämför med andra värmeskydd som ofta gör håret något risigt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0