EYELASHES


LÖSÖGONFRANSAR
Många förknippar lösögonfransar med överdrivert långa eller tjocka fransar. Men det är mycket mer än så. För oss med små korta fransar kan ett par lösögonfransar göra underverk. MAC har ett stort utbud av lösögonfransar med naturligt utseende som inte skriker "jag har lösögonfransar". Perfekt att använda till vardags när du vill ha en lite flirtigare look utan att lägga flera lager mascara. 

FÖRLÄNGANDE MASCARA
När det gäller mascara är det borsten som är det viktigaste. Formulan gör skillnad, men borsten gör ännu större skillnad. För att förlänga fransar ska du generellt sätt välja en smalare mascaraborste, vid dramatiska och tjockare fransar väljer du en större. Detta varierar dock, men det sägs så i praktiken. L'Extreme Mascara från Lancôme har en patenterad mascaraborste som ska ge upp till 60% längre fransar.

ÖGONFRANSSERUM
Om du vill ha naturligt längre ögonfransar är ett ögonfransserum att rekommendera, som NeuLash. Det är ett serum som skyddar och hjälper fransarna att växa snabbare, längre och bli tjockare. Resultatet ska synas efter daglig applicering i 4 veckor.     

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0