SEBASTIANPROFESSIONALSPRODUKTGENOMGÅNG


Eftersom jag älskar Sebastian Professionals produkter tänkte jag sprida kunskapen om dem genom att ge er en liten snabb produktgenomgång av deras sortiment. Inte för att jag jobbar med deras produkter utan för att jag tycker dom är fantastiska och verkligen gör skillnad för håret.

Sebastian Professionals produkter är uppdelade i 4 kategorier - Foundation, Flow, Form och Flaunt. Detta för att det ska vara lättare att skilja på produkterna och deras egenskaper.

Foundation - Exceptionell vård
En bra grund är en förutsättning för att återvecka liv i håret. Sebastian Professionals Foundation-produkter är alla färgbevarande och kan blandas hur som helst. Dem är superdryga på grund av en speciell formula som väldigt lätt löddrar.

Light - Viktlöst glansshampoo och balsam. Ett bra vardagsshampoo som passar både tunna fina hår och grövre hårtyper.

Penetraitt - Stärkande och reparerande shampoo, balsam och mask som verkar återuppbyggande för skadat/behandlat hår. Innehåller tvättbara silikoner.

Hydre - Återfuktande shampoo, balsam, och kur. Ger fukt åt torra/behandlade hår.

Volupt - Volymgivande shampoo och balsam. Passar tunna, fina hår perfekt. Ger en viktlös och glansfull volym.

Flow - Multi-vårdande styling
Hår behöver produkter som skämmer bort - produkter som är snälla mot håret.

Whipped Crème - Lätt utredande och vårdande stylingkräm. Ger inte mycket stadga utan mer glans och vård. Bra till både raka och lockiga hår. Mycket dryg.

Stylixir - Naturlig stylingkräm som ger lite stadga utan att ge produktkänsla. Perfekt för dem som vill ha en produkt i håret som inte ska kännas mycket.

Thickefy Foam - Viktlös förtjockningsskum som gör att håret sväller till det dubbla. Applicera på halvtorrt hår och föna för bästa effekt.

Taming Elixir - Viktlös utslätande krämserum som lugnar grovt hår utan att kännas fet. Håller ihop kluvna toppar och innehåller extra mycket värmeskydd.

Potion 9 - Användbar stylingkur som innehåller 9 botaniska ämnen som stärker, skyddar och reparerar skadat hår. Fungerar både som en leave-in och en stylingprodukt. Ger lätt stadga. Kan även användas på soleksem. Passar bäst till grova hår.

Potion 9 Lite - Lättviktig användbar stylingkur som är en lättare version av Potion 9 och är idealisk på finare hår. Fungerar också som en balsamspray.

Form - Skulptistiska stylers
Deras dimension av transformation

Mousse Forte - Mycket hållbar mousse som ger styrka utan att bli krispig. Innehåller extra värmeskydd och passar bra till rundborstföning, plattning och trattning.

Molding Mud - Omformbar fiberskulpterare som är en fet vax som gör sig riktigt bra på lockiga hår. Ger definierade lockar utan friss. Kan både användas i handukstorkat och torrt hår. Gör sig riktigt bra i handukstorkat hår och med självtorkning eller trattning. 

Matte Putty - Lätt torr strukturgivande vax som varken är fet eller kladdig. Den går både att andvända i handukstorkat hår och torrt hår. Ger medel stagda och är bra att använda i hårbotten på tunna fina hår som behöver volym eller på långa lockiga hår som vill ha en lätt surfkänsla. 

Craft Clay - Omformbar matt strukturgivare somär den hårdaste vaxen i serien. Används i torrt hår och fungerar också i hårbotten, men på lite grövre hår. Omtyckt av killar. 

Microweb Fiber - Ger separation och tynger ej. Bra för långa hår. Fungerar som vax för lockiga hår.

Texturizer - Flexibel volymgivande gel som är lite av en alltiallo produkt. Är bra på både raka och lockiga hår. Ger en elastisk känsla i håret. Bra som grund för hår som drar åt sig mycket produkter.

Gel Forte - Mycket hållbar gel som är en bra fönkräm. Fungerar också som mjuk gele. Ger samma resultat som Mousse Forte, dock något mer flexibel.

Liquid Steel - Koncentrerad styler som är den starkaste produkten från Sebastian Professional. Är idealisk på rockabilly frisyrer eller kammade vågor. Torkar på 15 sekunder och ska ej försöka brytas upp efter det. Kan blandas med andra produkter för att ge dem extra hållbarhet.

Volupt Spray - Volymgivande spraygel som ger ett extra lyft i botten. Till skillnad från andra rootlifters ger den en glansig finish. Ger mjuk men hållbar volym.

Shaper Zero Gravity - Torr, lättviktig spray som går att borsta i. Fuktresistent och går att lägga lager på lager.

Re-Shaper - Borstbar spray med medium stadga. Blötare och tyngre än Shaper Zero Gravity. Bra som läggningsvätska och rootbooster. Fuktresistent.

Shaper Fierce - Ultra-blank finishspray som ger hög stadga, Den starkaste sprayen.

Flaunt - Glansastiska stylers
Produkter som får håret att skina som om det inte fanns någon morgondag

Trilliant - Värmeskyddande spray med skimmerkomplex som inte ger någon stadga. Ger mycket glans.

Shine Define - Glansgivande spray och flexibel hållbarhet. Värmeskyddande med medium stadga och heat memory som behåller formen tills det tvättas. Har en anti-frizz-effekt och kan även användas som en blöt hårspray.

Halo Mist - UV-skyddande viktlös glansspray som är superkoncentrerad och dryg. Använd ytterst lite för mycket effekt.

Liquid Gloss - Utslätande glansroppar med anti-frizz-effekt som kan blandas med andra prosukter för att ge extra glans. Kan både användas i lockiga och raka hår samt i både handukstorkat och torrt. Koncentrerad och dryg.

Fierce-Star behandling 
Det senaste inom salongsservice

Cellophanes - Ammoniakfri glansgivande färgbehandling som håller i upp till 6 veckor. Ger mycket glans och passar bra till skadade och glanslösa hår som behöver en uppfräschning. Den är mycket skonsam för håret. Finns i 9 färger. 

Texture Tandem - En strukturbehandling med lera och silke som ger volym eller silkeslent hår. Håller i ca 6 veckor. Leran ger volym och struktur till tunna, fina hår som är svårformade och silken lugnar grova hår och motverkar frizz och ger glans. Är lätt beroendeframkallande.  




Källa: Sebastian Professionals Overview samt produktgenomgång/kurs hösten 2010.

Kommentarer
Postat av: replica handbags

nexoharkcex It's a good post. nexoharkcex

2012-09-25 @ 19:51:02
URL: http://www.dompolski.ca/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0