JOICO/THEARTOFHEALTHYHAIR


Joico
sammanfattar sitt företag som "The Art Of Healthy Hair" och det är precis vad deras produkter speglar. Dem använder endast de finaste ingredienserna i så koncentrerad form som möjligt i sina produkter för att leva upp till deras rykte som Healthy Hair Company. Dem kompensserar aldrig deras höga kvalitetsstandard, så du är alltid garanterad resultatet som produkterna utlovar. Detta skiljer Joico från andra hårvårdsmärken. Jocio är också skapat av en frisör, för frisörer och är lojala mot professionella stylister och deras sammarbetspartners för att skapa en säker och bättre industi.
Joico innehåller frisörprodukter som till exempel färg och permanent, men för konsumenter är det byggt på 8 hårvårdsserier. K-Pak för skadat hår, Moisture Recovery för torrt hår, Body Luxe för fint/tunt hår, Color Endure för färgat hår, Daily Care för normalt hår, Silk Result som ger mjukt och glansigt hår, Style & Finish som är deras stylingprodukter, Design Line som är produkter utvecklade för ultimata kreativa resultat, samt ICE Hair som är högteknoligiska stylingprodukter.  

Jag kom i kontakt med Joico första gången för 4 år sedan när jag var hårmodell för deras hårfärg Vero K-Pak. Fick med mig en goodiebag hem efteråt med K-Pak Reconstruct Shampoo och Conditioner, K-Pak Sun Theraphy Protective Sun Milk och ICE Erratic Molding Clay. Blev redan då helt fast. Om du har vill ha produkter som håller vad dem lovar, är Joico märket för dig.

http://www.joicoeurope.com/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0