TINTEDMOISTURIZERS

Jag tycker personligen att foundation på sommaren är ganska onödigt, det är ju faktiskt den enda tiden på året huden blir naturligt fräsch och fin utan vidare ansträngning. Men ibland kan det vara skönt att ge huden en liten uppfräschning och då tycker jag att en tonad dagkräm är idealt. En tonad dagkräm är en blandning mellan en vanlig dagkräm och en foundation, vilket gör att den inte täcker lika mycket som en foundation med återfuktar som en dagkräm. Jag har testat ett par tonade dagkrämer, både lyx och budget, och summerar här. 


Tinted Moisturizer SPF 20
Märke:
Laura Mericer
Pris: 340 kr
Beskrivning: "En tunn, lättviktig återfuktare med SPF 20 som ger lätt färg och kan användas istället för foundation. Ger en naturlig look samtidigt som den ger en fräsch lyster."
Omdöme: En klassiker som ger naturlig färg och fin lyster. Ett stort plus att den innehåller SPF utan att kännas tung eller kladdig. Priset är dock lite väl högt.
Betyg: 4


Dream Tint Moisture Tint SPF 15
Märke: Jane Iredale
Pris: 290 kr
Beskrivning: "En super-absorberande produkt som inte bara återfuktar utan lugnar inflamationer och förbättrar hudens elacitet. Den minimerar stora porer och fina linjer."
Omdöme: En lätt formula som snabbt går in i huden och ger fin lyster och lagom mycket färg. Tycker dock att den är ganska odryg.
Betyg: 3


Moisture Sheer Tints SPF 15
Märke: Clinique
Pris: 220 kr
Beskrivning: "En uppfriskande, tunn slöja av färg som återfuktar och jämnar ut hudtonen. Skyddar med hjälp av antioxidanter och SPF 15."
Omdöme: En bra formula som ger fin lyster och färg, men den luktar tyvärr inte speciellt gott vilket är störande eftersom den alltid är nära ansiktet. Den är dock oljefri och passar alla hudtyper. 
Betyg: 3


Be Beautiful Tinted Moisturizer
Märke:
Nivea Visage Young
Pris: 40 kr 
Beskrivning: "En oljefri formula som ger din hy direkt fukttillskott och absorberas snabbt. Hudutjämnande färgpigment smälter in naturligt med hudtonen och ger synbart slätare hy utan att täppa till porerna."
Omdöme: Produkten finns endast i en färgton vilket gör att det är svårt att få resultatet att se riktigt naturligt ut. Den känns ganska kladdig och lägger sig som ett lager på huden. Med tanke på priset kan den dock vara värd sina pengar.  
Betyg: 1


Aqua Fusion Teinte Tinted Moisturizer
Märke:
 Lancôme
Pris: 310 kr
Beskrivning: "Den här ultra lätta tonade dagkrämen med SPF 20 innehåller 16 essentiella element som ger huden fräsch lyster."
Omdöme: Även detta är en bra produkt som känns väldigt återfuktande och fräsch. Tycker dock den ger lite för lite lyster. Doftar väldigt gott. 
Betyg: 3,5


    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0