HOWTOAPPLYBRONZER

Bronzer.

 

En favorit i mångas necessärer. Att hitta en bra bronzer är inte svårt, men att få den att se naturlig ut är en hel vetenskap. Ofta blir resultatet fläckigt och för mörkt, istället för att ge den där lätta, solkyssta looken vi vill ha. Dock finns det några knep som kan göra det lättare att uppnå det resultatet vi vill ha. 

Att applicera bronzern på rätt sätt är A och O. Många borstar på bronzern som om det var ett vanligt puder, men då förlorar man faktiskt en av bronzerns egenskaper som är att framhäva. Man brukar säga att man ska applicera bronzern på haka, näsa, panna och kindben om man vill ha en naturlig look. Börja alltid borsta på bronzern på kinbenen. Vi alla har säkert varit med om att vi fått en stor fläck som inte går att tona ut mitt i pannan. Inte speciellt vackert kan man tycka. Men om man börjar på kindbenen kommer den mesta färgen där och då ser det istället ut som att du använt din bronzer som rouge. Tona sedan ut bronzern mot pannan, hakan och ta sedan till sist lite på näsan. Använd gärna en stor borste, så slipper du eventuella kanter som kan skapas med enmindre borste.
Färgen när du väljer bronzer är ofta inte speciellt viktig, men om du vill ha en naturligt solkysst look ska du tänka på att inte använda en för mörk nyans.

Idag finns bronzer i många konsistenser, men jag föredrar faktiskt det gamla hederliga pudret. Om du inte ännu hittat en bra bronzer kan jag rekommendera Smashbox mineralbronzer Halo Hydrating Perfecting Bronzer. Den innehåller 48 mineraler (bland annat guld) och har en lätt skimmer som inte blir glittrigt samt har en lätt anti-age-effekt. Resultatet är en naturligt snygg solbränna och en hälsosam hy. Har också ett lock som gör att man inte får upp för mycket produkt åt gången. Den kostar 375 kr, men är värd varenda krona. 

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0