10SKÖNHETSFAVORITER


1. MAC Prep+Prime Skin
En fantastisk primer som jämnar ut, ger lyster och håller makeupen på plats hela dagen. Lätt att arbeta med och mycket dryg. Ett halvt pump räcker till hela ansiktet. Har ett väldigt subtilt skimmer som inte syns med blotta ögat men gör sitt jobb.


2. Sebastian Professional Trilliant
Ett värmeskyddande spray som ger fantastisk glans. Känns vårdande och doftar friskt. Innehåller Trilliant-complex som ger fyllighet och glans. Kan både användas i vått och torrt hår. 


3. E.l.f Cosmetics Mineral Foundation 
En mineralfoundations som jag tycker konkurrerar ut både billiga varianter som Isadora och storsäljaren I.d. bare Minerals. Är mycket lättapplicerad och smälter in i huden samtidigt som den lyckas hålla huden matt hela dagen. Ger fin lyster och innehåller SPF 15. Är 100% mineralbaserad och priset är nästan osannolikt lågt för en sådan fantastisk produkt. 


4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Jag skulle antagligen inte överdriva om jag sa att det här är en av världens mest välkända skönhetsprodukter. Det finns en andledning till det. Den är fantastisk överallt - till händer och fötter, nagelband, ögonfransar och -bryn, armbågar och knän, läppar, ja till och med till håret. Återfuktar och mjukgör torra partier snabbt och effektivt. Lukten är inte någon väldoft, men det glöms snabbt när man ser hur krämen fungerar.


5. OPI Nail Lacquer
Jag har länge funderat på om Essie eller OPI's nagellack är bäst, och har numera kommit fram till att OPI tar ledningen. Mycket beror på färgutbudet men också hållbarheten är snäppet bättre än Essie. Nya Swiss Collection är fantastisk.  


6. Matrix Biolage Intensive Strenghtening Masque
Mitt torra, skadade hår älskar den nya Biolage-masken. Efter en kur känns håret som nyklippt - starkt, friskt och glansigt. Funkar som bäst när man låter den sitta över natten, men fungerar även som snabbinpackning. 


7. MAC Lipstick
En favorit sedan flera år tillbaks. Jag slutar aldrig älska MAC's fantastiska läppstift. Nya färger och strukturer kommer ofta och det går inte att tröttna. Inget läppstift har samma hållbarhet och priset för kvalitéen du får är riktigt bra. Har svårt att tro att jag någonsin kommer byta ut det. 


8. Dermalogica Skin Prep Scrub
Har upptäckt att den enda produkten som ger och bibehåller den finaste lystern är den här ansiktsskrubben från Dermalogica. Skonsam men effektiv på samma gång. Har ingen framträdande doft och irriterar inte huden det minsta. 


9. Sebastian Professional Re-Shaper
Hårsprayen med stort H. Fantastisk hållbarhet utan att bli hård eller kladdig. Behåller formen även om man borstar i den. Lätt att borsta ur och har en underbar doft som nästan får en att spraya håret utan att det egentligen behövs. En aning beroendeframkallande. 


10. FACE Stockholm Gel Eyeliner
Den här fantastiska eyelinern finns alltid i min sminkrutin. En krämig eyeliner som blandas med vatten för rätt konsisitens. Sitter hela dagen utan att smula eller suddas ut. Håller till och med för bad och tårar. Appliceras med pensel.    



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0